Γραφειο Φυσικης Αγωγης Ν. Ηρακλειου

Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Ν. Ηρακλείου

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Αναπτυξιακός Αθλητισμός
Αναπτυξιακός Αθλητισμός

Αναπτυξιακός Αθλητισμός

E-mail Print PDF
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (Ε.Σ.Υ.Α.Α)

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με το Εθνικό Σύστημα Υποστήριξης Αναπτυξιακού Αθλητισμού στοχεύει στην ανίχνευση, επιλογή και αξιοποίηση των παιδιών που πληρούν τις προϋποθέσεις αγωνιστικού Αθλητισμού λόγω των σωματικών, βιολογικών, κινητικών, ψυχολογικών και διανοητικών ικανοτήτων τους, με σκοπό στη συνέχεια τον προσανατολισμό τους σε μια επόμενη φάση προσαρμογής στον Αθλητισμό υψηλών επιδόσεων σε συνεργασία με τις Ομοσπονδίες και τελικό στόχο τη δυνατότητα πληρέστερης εκπροσώπησης των αντιπροσωπευτικών ομάδων της Χώρας μας σε Διεθνείς Αγώνες.

Στα πλαίσια της υλοποίησης του Συστήματος, διενεργούνται κάθε χρόνο αθλητικές δοκιμασίες σε περίπου 65.000 παιδιά της Γ΄τάξης των Δημοτικών Σχολείων όλης της χώρας, και με βάση τα αποτελέσματα επιλέγονται αυτά με τις καλύτερες επιδόσεις και εντάσσονται σε ένα διετές πρόγραμμα τριών προπονητικών μονάδων εβδομαδιαίως, κάτω από την καθοδήγηση πτυχιούχων καθηγητών Φυσικής Αγωγής.
 


Το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Ν. Ηρακλείου άλλαξε ταχυδρομική Δ/νση. Η νέα Ταχυδρομική Δ/νση του γραφείου είναι: Οδός Ρολέν Αρ. 4 (2ος Όροφος) Τ.Κ. 713 05 Ηράκλειο Κρήτης

Who's Online

We have 7 guests online

Statistics

Members : 1
Content : 97
Web Links : 6
Content View Hits : 457595