ΚΕΣΥΠ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Υγειονομική εξέταση και Ημερομηνίες Υποβολής δικαιολογητικών για ΑΕΝ 2011, υποψηφίων στο Ν Ηρακλείου

E-mail Εκτύπωση PDF

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου ανακοινώνει ότι σύμφωνα με την προκήρυξη του Υ.Θ.Υ.Ν.ΑΛ. για την εισαγωγή σπουδαστών/τριών στις Α.Ε.Ν με την διαδικασία των Πανελληνίων Εξετάσεων, ανάλογα με την κατηγορία που υπάγονται, θα πραγματοποιείται η υγειονομική εξέταση έως και την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δικαιολογητικών στις Α.Ε.Ν. όπως παρακάτω:

  1. Πρώτης Γενικής Κατηγορίας: ποσοστό 60% των εισακτέων απόφοιτοι Γενικών Λυκείων και ημερήσιων Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ ΟΜΑΔΑ Β?) από τα Επιστημονικά Πεδία Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών (2ο και 4ο) και ποσοστό 1% απόφοιτοι Εσπερινών Γενικών Λυκείων, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δικαιολογητικών μέχρι και 07/07/2011, ημέρα Πέμπτη.
  1. Δεύτερης Γενικής Κατηγορίας  ποσοστό 40% των εισακτέων απόφοιτοι ημερησίων Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ ΟΜΑΔΑ Α?) των τομέων Μηχανολογικού, Οχημάτων, Ηλεκτρολογικού, Ηλεκτρονική, Πληροφορικής, Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών, Ναυτικού Πλοιάρχων και Ναυτικού Μηχανικών με καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δικαιολογητικών μέχρι και 07/07/2011, ημέρα Πέμπτη.
  2. Σε ποσοστό 10% πέραν του αριθμού των εισακτέων κάθε Γενικής κατηγορίας εισάγονται υποψήφιοι/ες, οι οποίοι/ες, εκτός από τα προσόντα των υποψηφίων όπως αυτά αναφέρονται στην προκήρυξη, υπάγονται στις διατάξεις της περίπτωσης (α)  του άρθρο 1 του Ν. 380/76, όπως τροποποιήθηκε με το Ν.3453/06 και τον Ν.3667/08.
  3. Η Υγειονομική Επιτροπή (Υ.Ε.Α.Ν.Ε.Θ) Ηρακλείου συνεδριάζει κάθε Τετάρτη. Οι υποψήφιοι θα προσέρχονται στο Κ. Λ. Ηρακλείου / Τμήμα Ναυτολογίας τις προαναφερόμενες ημέρες και ώρα 09:45 π.μ. το αργότερο, προσκομίζοντας απαραίτητα μαζί τους μια ακτινογραφία θώρακος, Α.Δ.Τ. μια φωτογραφία και Διπλότυπο Δημοσίου Ταμείου 41,17  ? (Κ.Α.Ε. 3741).

Για τυχόν διευκρινήσεις ή περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τμήμα Ναυτολογίας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου (τηλ. 2810-244912, 2810-244956) ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Υ.Ε.Ν. (http://yen.gr)