Ευχαριστήριο

Η νέα ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου δημιουργήθηκε με το ελεύθερο λογισμικό WordPress.

Έμπνευση για τη δομή της αποτέλεσε η δομή της παλιάς, πλέον, ιστοσελίδας, της οποίας αποτελεί και συνέχεια.

Σκοπός της νέας ιστοσελίδας είναι να συνεχίσει την έγκυρη κι έγκαιρη ενημέρωση της εκπαιδευτικής κοινότητας του Νομού Ηρακλείου, και όχι μόνο, τηρώντας στο έπακρο όλους τους κανόνες της ηθικής και πνευματικής δεοντολογίας.

Σημαντικός αρωγός στη διαδικασία δημιουργίας και ανάπτυξης της νέας ιστοσελίδας στάθηκε ο συνάδελφος Πληροφορικός Ευάγγελος Ζαχαριουδάκης, του οποίου οι γνώσεις και η εμπειρία ήταν πολύτιμες στην όλη προσπάθεια.

Το λογότυπο της ιστοσελίδας αποτελεί σχεδιαστική έμπνευση και δημιουργία του συναδέλφου Εμμανουήλ Σταυρακάκη, Προϊστάμενου των Οικονομικών Υπηρεσιών  της Π.Δ.Ε. Κρήτης.

Εκτός από τους ως άνω αναφερθέντες συναδέλφους θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Προϊσταμένη του Τμήματος Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών Γεωργία Μαμουλάκη για την αμέριστη συμπαράσταση καθώς και όλο το προσωπικό της Δ.Δ.Ε. Ηρακλείου που με τις ιδέες τους και τις παρατηρήσεις τους συνεισφέρουν καθημερινά στην αρτιότερη λειτουργία της ιστοσελίδας.

Πολλές ευχαριστίες και σε όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς και μη που καθημερινά εμπιστεύονται την ιστοσελίδα της Δ.Δ.Ε. Ηρακλείου για την ενημέρωσή τους.

Η ιστοσελίδα της Δ.Δ.Ε. Ηρακλείου παραμένει καθημερινά στις επάλξεις της έγκυρης κι έγκαιρης ενημέρωσης.

Θερμές ευχαριστίες,

Γεώργιος Δεσποτόπουλος

Μιχαήλ Βλαχάκης

Εκπαιδευτικοί Πληροφορικής &

Υπεύθυνοι Ανάπτυξης και Διαχείρισης της ιστοσελίδας της  Δ.Δ.Ε. Ηρακλείου

Ηράκλειο, 21-01-2019